Online Screen Recorder

Fortnite Solo Showdown

0
Το νέο mode του Fortnite αποτελεί στην ουσία ένα ranked system.

Το τελευταίο patch του Fortnite έφερε το Solo Showdown mode, το οποίο διατηρεί όλους τους κανόνες του Battle Royale με ορισμένες μικρές διαφορές. Σε αυτό το competitive mode, παίζετε με επιλεγμένους αντιπάλους βάσει των ικανοτήτων σας και τοποθετήστε σε έναν leaderboard που κατατάσσει τους παίκτες με βάση τις επιδόσεις τους στα πρώτα 50 games τους. Οι κορυφαίοι παίκτες θα κερδίζουν μεγαλύτερα βραβεία, συντελώντας έτσι στην δημιουργία ενός ranked system για το Fortnite.

Οι πρώτοι 100 παίκτες θα λάβουν πολλά V-bucks, το in-game νόμισμα του παιχνιδιού, ενώ οι νικητές θα είναι αυτοί που θα σκαρφαλώσουν υψηλότερα στην κατάταξη μέχρι και την Δευτέρα 21 Μαΐου. Στις θέσεις 100-51 θα λάβετε 7.500 V-bucks ενώ για όσους τερματίσουν υψηλότερα μπορούν να λάβουν V-bucks που αγγίζουν μέχρι και τα 50.000. Ωστόσο θα πρέπει να παίξετε πολλά games αν σκεφτείτε ότι μόνο τα placements matches είναι 50 από μόνα τους. Επίσης για να συμμετέχετε σε αυτή την διαδικασία θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 16 ετών. Η ανακοίνωση της Epic Games αναφέρει: “Η χρήση του Solo Showdown είναι ένα ακόμα βήμα στην εκμάθηση του πώς να δημιουργούμε φοβερά events για κάθε τύπο παικτών”, ενώ υποσχέθηκαν και μεγαλύτερη ανακοίνωση με competitive περιεχόμενο την ερχόμενη εβδομάδα.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τους κανόνες του Solo Showdown mode.



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !