Online Screen Recorder

Facebook Messenger: Ολικό redesign και dark theme από τη δημοφιλή εφαρμογή;

0
Η είδηση για νέα υπηρεσία γνωριμιών από το Facebook τάραξε τα νερά στο χώρο των sites γνωριμιών που σίγουρα έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Σε σημαντικές αλλαγές φαίνεται όμως ότι προχωρά το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στο Messenger app με ολικό επανασχεδιασμό της εφαρμογής.

Οι εταιρεία, μέσω του Mark Zuckerberg προανήγγειλε αλλαγές με βάση την έννοια της απλότητας. Συγκεκριμένα ο CEO δήλωσε ότι όταν συνομιλείς στο chat αυτό που αναζητάς είναι ένα απλό και γρήγορο μέσο επικοινωνίας. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, η εταιρεία βρίσκεται σε φάση ολικού επανασχεδιασμού του Facebook Messenger.

Μάλιστα, οι αλλαγές αυτές δε θα αργήσουν να έρθουν καθώς το Facebook εργάζεται πάνω στο redesign της εφαρμογής εδώ και καιρό και συγκεκριμένα από τις αρχές του έτους. Η ευελιξία, η απλότητα και η ταχύτητα στη χρήστη που θα προσφέρει το νέο app θα συνοδευτεί με την προσθήκη dark theme, όπως αποκάλυψε developer της εταιρείας.

Με αυτές τις αλλαγές ίσως η Facebook προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να επαναφέρει τον αρχικό σκοπό της αυτόνομης εφαρμογής που ήταν η άμεση επικοινωνία και τίποτε άλλο.






Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !