Online Screen Recorder

Ανακαλύψτε τη νέα έκδοση EMUI 8.1 του Emotion UI της Huawei

0
Παράλληλα με τα νέα μοντέλα της τελευταίας σειράς P, η Huawei παρουσίασε την καινούρια έκδοση 8.1 του συστήματος Emotion UI.

Με μία νέα εφαρμογή κάμερας που πλεονεκτεί ακόμα περισσότερο από τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, άνετο και ασφαλές ξεκλείδωμα μέσω σάρωσης του προσώπου του χρήστη, μία καινούρια γκαλερί φωτογραφιών και πλήθος καινοτόμων λειτουργιών, έρχεται να προσφέρει μία ανανεωμένη εμπειρία χρήσης.

Το νέο EMUI βασίζεται στο Android 8.1 και συνεργάζεται άψογα με τον ολοκαίνουριο Kirin 970 που διαθέτουν τα Huawei P20 και Huawei P20 Pro και χαρακτηρίζεται από πολλές και σημαντικές αλλαγές συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη έκδοσή του (8.0) που έκανε την εμφάνισή της στο Mate 10 το φθινόπωρο του 2017.




Το ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη έχει πλέον προσαρμοστεί στην οθόνη FullView ώστε να εκμεταλλεύεται κάθε της pixel. Τα δε πλήκτρα πλοήγησης μπορούν να κρυφτούν, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την επιφάνεια της οθόνης, τη στιγμή που η προβολή με οριζόντιο προσανατολισμό γίνεται απολαυστικότερη χάρη στην αναλογία διαστάσεων 18:9.

Οι κάμερες των νέων smartphones πλαισιώνονται από λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης –τη λεγόμενη λύση AI Camera 2.0. Είναι πλέον σε θέση να αναγνωρίσουν 19 διαφορετικές σκηνές, επιλέγοντας αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις, προκειμένου οι φωτογραφίες σας να μην έχουν τίποτε να ζηλέψουν από εκείνες που μέχρι στιγμής μόνο επαγγελματίες ήταν σε θέση να τραβήξουν.

Όσον αφορά στη γκαλερί φωτογραφιών, η υπηρεσία Ταξινόμησης Εικόνων (Image Classification 2.0) είναι πάντοτε ενεργή, έτσι ώστε το smartphone να αξιολογεί και να κατηγοριοποιεί από μόνο του τις εικόνες σας –και μάλιστα χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο cloud. Η μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων (NPU) που αποτελεί τμήμα του Kirin, μπορεί να αναγνωρίσει έως και 100 διαφορετικές κατηγορίες εικόνων ενώ σημαντικά έχει βελτιωθεί και η αναγνώριση προσώπων σε ομαδικές φωτογραφίες. Δεν πρόκειται να σπαταλήσετε ποτέ ξανά χρόνο, αναζητώντας την εικόνα που θα μοιραστείτε με τους φίλους σας ή το κοινό σας στο Instagram –το τηλέφωνό σας θα σας προτείνει απλά την καλύτερη.




Η τεχνητή νοημοσύνη παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλά σημεία του νέου περιβάλλοντος χρήστη. Η Huawei μάλιστα έχει επιλέξει ένα ανοιχτό οικοσύστημα τεχνητής νοημοσύνης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε τρίτους κατασκευαστές να εκμεταλλευτούν την ισχύ και τις ικανότητες μηχανικής μάθησης των συσκευών της.

Με το app Highlights 2.0 που θα βρείτε στο P20, θα δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα ταινίες μικρού μήκους με τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές από το πρόσφατο ταξίδι σας ή το πάρτι του Σαββάτου. Όλο αυτό θα το κάνετε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ακόμα κι αν δεν έχετε την παραμικρή εμπειρία στην επεξεργασία βίντεο –απλά χρησιμοποιήστε το smartphone σας!

Επιπρόσθετα, η σειρά Huawei P20 υποστηρίζει και το Google ARCore, τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα λύσεων και υπηρεσιών επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

Μία ακόμα ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία που προσφέρουν τα μοντέλα της σειράς P20, είναι η λειτουργική και απόλυτα ασφαλής λειτουργία ξεκλειδώματος της συσκευής μέσω σάρωσης προσώπου. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να προστατέψετε το smartphone και τα δεδομένα σας αφού η συσκευή ξεκλειδώνει μόνο αν είστε εσείς που κοιτάτε απ’ ευθείας την οθόνη. Πρόκειται για μία απλή αλλά προηγμένη λύση που θα διασφαλίσει την ασφάλεια των πληροφοριών σας, ακόμα κι αν κάποιος προσπαθήσει να ξεκλειδώσει τη συσκευή ενώ εσείς κοιμάστε ή χρησιμοποιώντας μία φωτογραφία σας.




Η μετάβαση στη νέα σας συσκευή θα είναι ταχύτερη και ευκολότερη. Η εφαρμογή Phone Clone έχει βελτιωθεί στις νέες συσκευές της Huawei και πλέον δουλεύει απρόσκοπτα με συσκευές Android και iOS. Η μεταφορά δεδομένων από το παλιό σας smartphone γίνεται πια ασύρματα, μέσω Wi-Fi και γρηγορότερα. Μία διαδικασία που παραδοσιακά ήταν αγχωτική και έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις, πλέον γίνεται παιχνίδι.

Η καινούρια έκδοση του Huawei Mobile Cloud διασφαλίζει πως τα δεδομένα σας θα είναι πλήρως ασφαλή στο νέο σας τηλέφωνο. Κάθε κάτοχος P20 έχει 5 GB δωρεάν, τη στιγμή που η διαδικασία αγοράς επιπλέον αποθηκευτικού χώρου έχει απλουστευτεί περαιτέρω.

Το νέο EMUI 8.1 είναι ένα περιβάλλον με αποστολή να βοηθήσει τους χρήστες smartphones της Huawei στην καθημερινότητά τους. Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για να σας υποστηρίξει σε ό,τι κι αν κάνετε με τρόπο απόλυτα διαφανή και χωρίς να σας περιορίζει πουθενά. Το smartphone πλαισιωμένο από το λογισμικό του, μετατρέπεται σε έναν αξιόπιστο προσωπικό βοηθό που κάνει την κάθε σας ημέρα ευκολότερη.





πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !