Online Screen Recorder

Dragon Ball FighterZ: DLC και νέοι χαρακτήρες

0
Η Bandai Namco ανακοίνωσε πρόσφατα την ημερομηνία κυκλοφορίας, μια επερχόμενη beta για PS4 και Xbox One καθώς και τις πρώτες πληροφορίες για το season pass του επερχόμενου Dragon Ball FighterZ.

Μετά την κυκλοφορία του τίτλου θα μπορείτε να αγοράσετε το FighterZ Pass, το οποίο θα σας δώσει πρόσβαση στους DLC χαρακτήρες σε μειωμένη τιμή. Θα κοστίζει περίπου 35 ευρώ και θα ξεκλειδώσει οκτώ νέους χαρακτήρες όταν γίνουν διαθέσιμοι. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το ποιοί θα είναι, αλλά η Bandai Namco δήλωσε πως θα έχουν τα ανάλογα εικονίδια και lobby avatars. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 18 χαρακτήρες στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Goku, Vegeta, Piccolo, Future Trunks, Android 18, Nappa και Captain Ginyu.

Το Dragon Ball FighterZ θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One στις 26 Ιανουαρίου 2018 σε Αμερική και Ευρώπη. Αν είστε κάτοχος PS4 ή Xbox One και έχετε προπαραγγείλει την ψηφιακή έκδοση του επερχόμενου Fighting, θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στο early access της open beta και θα ξεκλειδώσετε νωρίτερα τους Super Saiyan Blue Goku και Super Saiyan Blue Vegeta. Προς το παρόν, η Bandai Namco δεν έχει αποκαλύψει την ημερομηνία διεξαγωγής της beta.

UPDATE: 18/2/18] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι οι πρώτοι δύο χαρακτήρες που θα διατεθούν με την μορφή DLC στο Dragon Ball FighterZ είναι οι Broly και Bardock.

Η Super Special επίθεση του Bardock ονομάζεται "Revenger Assault" και με αυτήν μεταμορφώνεται σε Super Saiyan κάνοντας επίθεση προς τον αντίπαλό του. Η αντίστοιχη του Broly που καταναλώνει τρεις μπάρες ενέργειας λέγεται "Gigantic Meteor" και εξαπολύει μία μπάλα ενέργειας.

UPDATE 2: 22/2/18 - Τα τρέιλερ για τους DLC χαρακτήρες] Η Bandai Namco αποκάλυψε μέσω τρέιλερ τους δύο νέους χαρακτήρες του Dragon Ball FighterZ, Broly και Badrock.

Απολαύστε τους παρακάτω:





UPDATE 3: 27/3/18 - Launch τρέιλερ για τους Broly Και Badrock] Mε αφορμή την αυριανή κυκλοφορία του DLC, η Bandai Namco δημοσίευσε ένα launch τρέιλερ για τους Broly και Badrock.

Δείτε το βίντεο:




UPDATE 4: 25/4/18 - Ανακοινώθηκε ο Zamasu] Η Bandai Namco ανακοίνωσε έναν νέο χαρακτήρα, τον Zamasu, συνοδεύοντάς τον με το παρακάτω βίντεο:




UPDATE 5: 29/4/18 - Ανακοινώθηκε ο Vegito Super Sayan Blue] Η Bandai Namco ανακοίνωσε τον χαρακτήρα Vegito Super Sayan Blue, μέσω του παρακάτω τρέιλερ:




UPDATE 6: 22/5/18 - Τρέιλερ για τον Vegito] H Bandai Namco και η Arc System Works δημοσίευσαν ένα νέο τρέιλερ για τον Vegito.

Οι δυνατές επιθέσεις του Vegito είναι οι Final Kameha και Meteor Ultimate Attack, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει το Ki-Blast του και στον αέρα και στο έδαφος. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιήσει το ξίφος του στην επίθεση Spirit Excalibur.

Δείτε το βίντεο:





O Vegito θα εμφανιστεί μαζί με τον Fused Zamasu μέσω ενός DLC pack το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου. Το Dragon Ball FighterZ κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One.



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !