Online Screen Recorder

Πιο γρήγορο download στα Samsung Galaxy S9 από το iPhone X κατά 37%;

0
Η εταιρεία Ookla που διαθέτει την εφαρμογή Ookla Speedtest, αναφέρει πως τα Galaxy S9 και S9+“κατεβάζουν” πιο γρήγορα από το iPhone X αλλά και κάθε άλλο smartphone που υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά. Φυσικά παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες στις δοκιμές ενός smartphone μιας και κάθε πάροχος διαθέτει διαφορετικές ταχύτητες ανάλογα την περιοχή που βρισκόμαστε.

Πιο συγκεκριμένα, τα Galaxy S9 και S9+ διαθέτουν το CAT 18 LTE modem το οποίο υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι 1.2Gbps και βάσει του Ookla Speedtest σε δοκιμές στους κύριους παρόχους κινητής τηλεφωνίας των Η.Π.Α για το διάστημα από Φεβρουάριο μέχρι Απρίλιο του 2018, είχαμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών στα Galaxy S9 και S9+ έδειξαν πως οι ναυαρχίδες της Samsung είναι πιο γρήγορες κατά 37% από τις αντίστοιχες του iPhone X, 17% από του Google Pixel 2 και 38% από το Galaxy S7. Εντυπωσιακοί θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι οι αριθμοί αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε πως τα Galaxy S9 και S9+ κυκλοφόρησαν μερικούς μήνες μετά το iPhone X, αλλά επίσης δε δικαιολογείται το iPhone X να έχει ταχύτητες download ίδιες με του Galaxy S7 του 2016, αν φυσικά μπορεί να γίνει μια τέτοια σύγκριση.



Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !