Online Screen Recorder

Dell: Ανακοίνωση νέων μοντέλων υπολογιστών για επιχειρήσεις

0
Η Dell εισάγει νέες λύσεις σε όλο το εμπορικό της χαρτοφυλάκιο ηλεκτρονικών υπολογιστών, με σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να επιτύχουν αυτή την κρίσιμη ισορροπία.

Η νέα, ενημερωμένη εμπορική σειρά των υπολογιστών της Dell, όχι μόνο αποτελείται από τους πιο ασφαλείς και διαχειρίσιμους υπολογιστές στον κόσμο για εταιρική χρήση, αλλά και χαρακτηρίζει την πρόοδο στον έξυπνο σχεδιασμό, την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες ενός παγκόσμιου και ποικίλου ανθρώπινου δυναμικού.

Εξασφάλιση του σύγχρονου ανθρώπινου δυναμικού: Η Dell προστατεύει τα δεδομένα σε κατάσταση ηρεμίας και σε κίνηση

Η σύγχρονη εποχή της ασφάλειας ορίζεται από την ανάγκη διασφάλισης των δεδομένων. Και η Dell παρέχει καινοτόμες λύσεις ασφάλειας που εξασφαλίζουν δεδομένα όχι μόνο σε ηρεμία αλλά και σε πτήση και οπουδήποτε μεταβαίνει ο χρήστης, ξεκινώντας με μια αξιόπιστη συσκευή. Η πλήρης σειρά εμπορικών προσωπικών υπολογιστών της Dell μοιράζεται την ίδια πρωτοποριακή ασφάλεια hardware και βέλτιστες πρακτικές που περιλαμβάνουν ένα ισχυρό πρόγραμμα διασφάλισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, που βασίζεται σε καθιερωμένες βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες καλύπτουν κάθε εξάρτημα, από την αρχική σύλληψη της σχεδίασης μέχρι τη συναρμολόγηση έως την παράδοση στον πελάτη. Επιπλέον, η Dell εδραιώνει την ηγετική της θέση στην ασφάλεια των δεδομένων και των τελικών σημείων πρόσβασης, μέσω νέων βελτιώσεων στα Dell Data Guardian και Dell Encryption.

Το Data Guardian της Dell περιλαμβάνει τώρα πρόσθετη υποστήριξη για τις υφιστάμενες δομές ταξινόμησης δεδομένων ενός οργανισμού, οι οποίες παρέχουν επιβολή και έλεγχο πέρα από το δίκτυο μιας εταιρείας. Προστατεύει επίσης πολλούς τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών, ιδιόκτητων εφαρμογών, πέραν των τυπικών εφαρμογών γραφείου και των τύπων αρχείων που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως τα αρχεία σε μορφή PDF. Οι οργανισμοί μπορούν επίσης να διαφυλάξουν τα πιο κρίσιμα αρχεία τους, ορίζοντας δικαιώματα πρόσβασης εντός ή εκτός των οικοσυστημάτων πληροφορικής, προσθέτοντας υδατογραφήματα στην οθόνη για ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας και επιτρέποντας ελέγχους που επεκτείνονται στη χρήση και το διαμοιρασμό αρχείων.

Πολλοί οργανισμοί συντηρούν ετερογενή περιβάλλοντα πληροφορικής που αποτελούνται από πολλά brands, λειτουργικά συστήματα και γενιές υπολογιστών. Για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα είναι ασφαλή σε αυτά τα μικτά περιβάλλοντα, η κρυπτογράφηση της Dell (Dell Encryption) αποτελεί μια ευέλικτη λύση στις βάσεις δεδομένων, λύση η οποία είναι πλέον διαθέσιμη είτε σε κρυπτογράφηση αρχείων ή πλήρους δίσκου – ή και στις δύο, για μια λύση διπλής κρυπτογράφησης. Η κρυπτογράφηση Dell περιλαμβάνει επίσης βελτιωμένη υποστήριξη για το Πρόγραμμα Commercial Solutions for Classified (CSfC) της υπηρεσίας NSA των ΗΠΑ, το οποίο επιβάλλει την ανάγκη για δύο επίπεδα κρυπτογράφησης για την αντιμετώπιση των αναδυόμενων απειλών που δημιουργεί η κβαντική πληροφορική, η οποία μπορεί θεωρητικά να παρακάμψει την παραδοσιακή κρυπτογράφηση AES 256. Η Dell Encryption Personal Edition είναι η μόνη λύση κρυπτογράφησης αρχείων από έναν OEM που πιστοποιείται για χρήση στα συστήματα εθνικής ασφάλειας μέσω της Εθνικής Εταιρικής Διασφάλισης Πληροφοριών (National Information Assurance Partnership – NIAP).

Ενισχύστε τις ιδέες σας με σταθμούς εργασίας Dell Precision Workstation

Ο συνδυασμός του πρωτοποριακού σχεδιασμού και της απαράμιλλης απόδοσης είναι ο λόγος για τον οποίο τα Dell Precision βρίσκονται στην πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο στους σταθμούς εργασίας (workstations). Στην πραγματικότητα, πέντε από τις επτά νεότερες ταινίες που έλαβαν βραβείο Ακαδημίας στον τομέα των ειδικών εφέ, χρησιμοποίησαν Precision Workstations για να αποδώσουν τα απίστευτα ειδικά εφέ τους, συμπεριλαμβανομένης της φετινής νικητήριας ταινίας Bladerunner 2049. Οι πιο ισχυροί φορητοί workstations του κόσμου έχουν επανασχεδιαστεί ώστε να είναι λεπτότεροι, ελαφρύτεροι και μικρότεροι και «Έτοιμοι για VR» συνδυάζοντας μέγιστη απόδοση με μέγιστη φορητότητα.

Τα workstations Dell Precision 7730 και 7530 παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα με τους τελευταίους 8ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core και Xeon, επαγγελματικά γραφικά AMD Radeon WX και NVIDIA Quadro, κορυφαία μνήμη SuperSpeed 3200MHz και τη μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης για ένα φορητό workstation έως 128GB. Το Dell Precision 7530 είναι το πρώτο workstation “Ετοιμο για VR” με οθόνη 15 ιντσών στην αγορά. Και τα δύο φορητά workstations είναι εξοπλισμένα με κορυφαία τεχνολογία για να χειρίζονται πολύπλοκα, δημιουργικά φορτία εργασίας. Το Precision 7530 προσφέρει κορυφαία απόδοση με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης SSI PCIe που είναι διαθέσιμη για workstation 15 ιντσών: μέχρι 6TB, ενώ το 7730 ανοίγει το δρόμο για νέες περιπτώσεις εφαρμογών, όπως ανάπτυξη εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (AI) και μηχανικής μάθησης, καθώς και συστήματα εξαγωγής συμπερασμάτων.

Το μικρότερο φορητό workstation 2-σε-1 στις 15 ίντσες, Dell Precision 5530 2-σε-1, προσφέρει στους εργαζόμενους την απόδοση που χρειάζονται για την εμπλουτισμένη δημιουργία και επεξεργασία περιεχομένου σε ένα όμορφο και απίστευτα λεπτά σχεδιασμένο περίβλημα. Μια ευέλικτη άρθρωση 360 μοιρών επιτρέπει πολλούς τρόπους αλληλεπίδρασης, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για την αφή και την πένα. Η οθόνη InfinityEdge 4K Ultra HD επόμενης γενιάς, διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η δουλειά τους παρουσιάζεται πειστικά και με απίστευτη λεπτομέρεια. Το Dell Premium Pen παρέχει ακριβή ευαισθησία πίεσης (4.096 σημεία πίεσης), λειτουργικότητα κλίσης και χαμηλή καθυστέρηση για μια εμπειρία όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σκίτσο σε χαρτί. Ο νέος σχεδιασμός του πληκτρολογίου MagLev μειώνει το πάχος του πληκτρολογίου χωρίς να διακυβεύει τις κρίσιμες συντομεύσεις πληκτρολογίου στις ροές εργασίας δημιουργίας περιεχομένου και η εξαιρετικά λεπτή θερμική μόνωση GORE διατηρεί το σύστημά σας δροσερό ενώ παράγει απόδοση επιπέδου workstation.

Ο μικρότερος φορητός workstation 15 ιντσών της Dell, Dell Precision 5530, προσφέρει εξαιρετική εμπειρία απεικόνισης με οθόνες InfinityEdge 4K Ultra HD επόμενης γενιάς που προσφέρουν καλύτερες αναλογίες αντίθεσης, υποστήριξη αφής και ποιότητα εικόνας με νέες επιλογές απεικόνισης IGZO 4. Πιο ισχυρός από ποτέ, ο λεπτός και ελαφρύς φορητός workstation με τις καλύτερες πωλήσεις στην αγορά, ζυγίζει μόλις 1,77 κιλά και προσφέρει επαγγελματικά γραφικά επόμενης γενιάς μέχρι και NVIDIA Quadro P2000. Με βελτιωμένες ταχύτητες μνήμης 2666MHz μέχρι 32GB, οι χρήστες μπορούν να επιταχύνουν εύκολα τις πιο πολύπλοκες ροές εργασίας τους. Με αποθήκευση SSD έως και 4TB, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση, να μεταφέρουν και να αποθηκεύουν μεγάλα αρχεία 3D, βίντεο και πολυμέσων γρήγορα και εύκολα, κάτι που σπάνια γίνεται σε φορητούς σταθμούς εργασίας με τόσο λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο. Ο πλήρως προσαρμόσιμος φορητός workstation 15 ιντσών Dell Precision 3530 παρέχει την ισχύ ενός σταθμού εργασίας σε τιμή συγκρίσιμη με έναν συνηθισμένο υπολογιστή, με επεξεργαστές 8ηςγενιάς Gen Intel Core και επεξεργαστές επόμενης γενιάς Xeon, μνήμη μέχρι 2666MHz και επαγγελματικά γραφικά NVIDIA Quadro P600. Με τη μπαταρία 92WHr και μεγάλη ποικιλία θυρών, όπως HDMI 2.0, Thunderbolt και VGA, οι χρήστες θα παραμείνουν εν κινήσει και παραγωγικοί.




Γραφείο παντού: φορητοί υπολογιστές Dell Latitude

Το χαρτοφυλάκιο Dell Latitude έχει σχεδιαστεί για ολοήμερη παραγωγικότητα σε μικρά μεγέθη συσκευών για να σας επιτρέψει να εργάζεστε οπουδήποτε απαιτείται. Το περίβλημα στα Dell Latitude 5491 και 5591 έχει μειωθεί ως προς το μέγεθος του αποτυπώματος κατά 30% στις τελευταίες τρεις γενιές, ενώ τα νέα συστήματα έχουν εφοδιαστεί με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, που τα καθιστούν τα ισχυρότερα Latitudes μέχρι σήμερα. Παρέχοντας έως και 19 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, οι νέοι φορητοί υπολογιστές προσφέρουν τη δύναμη, τη φορητότητα και τη συνδεσιμότητα που χρειάζονται οι χρήστες για να διανύσουν πολυάσχολες μέρες που περιλαμβάνουν συνεχόμενες συναντήσεις ή διαδρομές μεταξύ διαφορετικών σημείων. Οι συγκεκριμένοι φορητοί υπολογιστές είναι εφοδιασμένοι με επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core (i5 / i7) vPro (σειρά H 45W), μνήμη 2666MHz έως 32GB, γραφικά NVIDIA, προαιρετικό Thunderbolt 3 και μια σειρά επιλογών αποθήκευσης από σκληρούς δίσκους μέχρι μονάδες solid state PCIe.

Σχεδιάστηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Legacy of Good Program της Dell, με κάθε φορητό υπολογιστή να περιέχει ανανεώσιμες ίνες άνθρακα στο πλαίσιο του. Η Dell έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία που εργάζεται με ανανεώσιμα υλικά σε προϊόντα και συσκευασίες. Από το 2012, η εταιρεία έχει ανακυκλώσει υλικά με αξία μεγαλύτερη από 57 εκατομμύρια ευρώ μετά την κατανάλωση σε νέα προϊόντα και δεσμεύτηκε να ανακυκλώσει 114 εκατομμύρια ευρώ περιεχομένου στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της έως το 2020.

Αναγνωρισμένα ως τα πιο ασφαλή και διαχειρίσιμα εμπορικά φορητά υπολογιστικά συστήματα παγκοσμίως, τα μοντέλα Latitude προσφέρουν επίσης στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν έναν αναγνώστη επαλήθευσης καρτών FIPS 201 και έναν αναγνώστη έξυπνων καρτών χωρίς επαφή με την πιστοποίηση FIPS 140-2 Level 3 του Control Vault 2. Περιλαμβάνουν επίσης το χαρακτηριστικό Intel Authenticate, μια λύση ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων που πιστοποιεί ταυτότητες στο hardware για πρόσθετη προστασία κάτω από το επίπεδο του λογισμικού, ενώ πλέον τώρα περιλαμβάνει και υποστήριξη για αναγνώριση προσώπου με τα Windows 10. Τα Dell Latitudes είναι επίσης εύκολο να εγκατασταθούν και να διαχειριστούν με το Dell Client Command Suite, με δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης και εγκατάστασης. Για όσους εκτελούν τα Windows 10, η Dell έχει αναπτύξει μια μοναδική ενσωμάτωση με το VMware Workspace ONE και την Dell Client Command Suite για τη διαχείριση μέσω cloud του firmware του Dell Commercial Client (BIOS), των προγραμμάτων οδήγησης της Dell, του λειτουργικού συστήματος Windows και των εφαρμογών της κονσόλας cloud VMware Workspace ONE. Οι πελάτες Dell Windows 10 έχουν επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσουν το Microsoft AutoPilot για ανάπτυξη και διαχείριση, το οποίο η Dell θα στέλνει στους πελάτες από τον Μάιο. Κανένας άλλος κατασκευαστής ΟΕΜ δεν μπορεί να προσφέρει αυτό το επίπεδο ή το εύρος στη δυνατότητα διαχείρισης των Windows 10.



Επαναπροσδιορίζοντας το desktop: η Dell γιορτάζει 25 χρόνια υπολογιστών OptiPlex με ένα εντελώς ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο

Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές (desktops) θα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ήμισυ όλων των εμπορικών υπολογιστών που πωλούνται φέτος, και η 25χρονη κληρονομιά της Dell στα desktop, καθώς και η συνεχής εστίαση στην καινοτομία αποδίδουν καρπούς. Το OptiPlex έχει εξελιχθεί για να προσφέρει τους πιο αξιόπιστους και πρωτοποριακούς τύπους υπολογιστών για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών που εκτιμούν την επεκτασιμότητα και τη δύναμη ενός desktop.

Η Dell εισάγει μια νέα οικογένεια υπολογιστών «όλα σε ένα» OptiPlex All-in-One (AIO) που παρέχουν ισχυρές λύσεις σε ένα ενοποιημένο, κομψό σχεδιασμό. Το νέο χαρτοφυλάκιο προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις με επεξεργαστές έως 8ης γενιάς Intel Core vPro, μέχρι 32GB μνήμης DDR4 και προαιρετική μνήμη Intel Optane για γρήγορη εκκίνηση κοινών εφαρμογών και αρχείων για σημαντικά κέρδη στην παραγωγικότητα. Μια αναδυόμενη (pop-up) web κάμερα βελτιώνει τη συνεργασία με βίντεο, με ανάλυση Full HD ή υπέρυθρη λειτουργία, για να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη ασφαλούς εισόδου Windows Hello και βιντεοκλήσεων.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει το OptiPlex 7760 AIO, ένα πανίσχυρο σύστημα με οθόνη InfinityEdge 27 ιντσών με προαιρετική ανάλυση 4K Ultra HD αντιθαμβωτικής επίστρωσης, HDR και High-Gamut sRGB ή Full HD IPS με οθόνη αφής, διακριτά γραφικά επόμενης γενιάς και τετραπλή συστοιχία μικροφώνων με τεχνολογία Waves Maxx για κρυστάλλινο ήχο σε αποστάσεις έως και 4 μέτρα. Το OptiPlex 7460 AIO προσφέρει οθόνη InfinityEdge 23,8 ιντσών, παρέχοντας ένα μικρότερο μέγεθος ενώ βελτιστοποιεί παράλληλα το χώρο της οθόνης με τεχνολογία απεικόνισης Full HD IPS και πολλές επιλογές επεκτασιμότητας. Το OptiPlex 5260 AIO προσφέρει οθόνη 21,5 ιντσών με προαιρετική λειτουργία πολλαπλής αφής 10 σημείων για αυξημένη παραγωγικότητα.

Επιπλέον, η Dell ανακοινώνει την κυκλοφορία νέων desktop OptiPlex Tower, Small Form Factor και Micro που περιέχουν επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core και έως 64GB μνήμης DDR4 για το σύγχρονο ανθρώπινο δυναμικό. Το OptiPlex XE3, που διατίθεται σε μορφές Tower και SFF – Small Form Factor, είναι ένα desktop σύστημα βιομηχανικών προδιαγραφών με απόδοση επιπέδου enterprise, συνδυάζοντας αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κλάδων όπως η υγειονομική περίθαλψη, η λιανική πώληση και οι κατασκευές. Το XE3 είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και δονήσεις και μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες 0°C – 45°C, ενώ για εξαιρετικά δυσμενή περιβάλλοντα είναι διαθέσιμα και προαιρετικά φίλτρα σκόνης. Οι OptiPlex 7060 και 5060 Tower, Small Form Factor και Micro προσφέρουν πλούσιες επιλογές SSD και σκληρού δίσκου, γραφικά AMD ή NVIDIA επόμενης γενιάς και μπορούν να τροφοδοτήσουν έως και τρεις οθόνες ταυτόχρονα. Τέλος, το OptiPlex 3060, διαθέσιμο σε τύπους Tower, Small Form Factor και Micro, είναι ένα συμπαγές σύστημα με μνήμη DDR4 μέχρι 32GB και ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης.



Μεταμορφώστε τον τρόπο εργασίας σας με τις οθόνες Dell της σειράς P

Η Dell αποκαλύπτει τις νέες οθόνες της σειράς P (Dell P-Series), οι οποίες είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την παραγωγικότητα. Οι νέες οθόνες διαθέτουν λεπτό προφίλ πάνελ, μικρότερη βάση, επιλογή USB-C και βελτιωμένο σχεδιασμό διαχείρισης καλωδίων, που μειώνει την ακαταστασία των καλωδίων και απελευθερώνει περισσότερο χώρο γραφείου από ποτέ. Η βελτιωμένη δυνατότητα Easy Arrange στο Dell Display Manager επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πολλαπλές εργασίες σε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Πέρα από την οργάνωση, το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο τριών πλευρών αυτής της σειράς, προσφέρει μια σχεδόν ομοιόμορφη οπτική εμπειρία όταν κανείς εργάζεται σε οθόνες τοποθετημένες δίπλα-δίπλα, ενώ όλες οι οθόνες αποδίδουν σταθερό χρώμα από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία, χάρη σε μια ευρεία οπτική γωνία 178° / 178° που προέρχεται από την τεχνολογία In-Plane Switching (IPS). Οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα ακόμη περισσότερο με τη νέα βάση Dual Monitor της Dell (MDS19) που ταιριάζει απόλυτα με δύο οθόνες 27 ιντσών και δημιουργεί ένα μικρό αποτύπωμα.

Εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης και εγκατάστασης που μπορούν να εμπιστευθούν οι επιχειρήσεις

Με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τεχνολογία τους, η Dell προσφέρει μια ολοκληρωμένη σουίτα πρωτοποριακών υπηρεσιών καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των συστημάτων.

Το ProDeploy Client Suite βοηθά τους πελάτες να εγκαταστήσουν τα PC με μεγαλύτερη ταχύτητα, λιγότερη προσπάθεια και περισσότερο έλεγχο. Κάθε λεπτομέρεια μιας εγκατάστασης μπορεί να διαχειριστεί μέσω του portal TechDirect της Dell, με αποτέλεσμα ένα πρωτοφανές επίπεδο αυτοματοποίησης και απλότητας. Με την εφαρμογή ProDeploy Client Suite, οι ειδικοί και οι συνεργάτες της Dell προωθούν εγκαταστάσεις από τη διαχείριση έργων μέσω των σταδίων του σχεδιασμού, της διαμόρφωσης και της εγκατάστασης. Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν εγκαταστάσεις έως και 35% ταχύτερα με το ProDeploy / ProDeploy Plus.

Η ολοκληρωμένη σουίτα υποστήριξης περιλαμβάνει την προσφορά ProSupport Plus, η οποία υποστηρίζεται από την αποκλειστική τεχνολογία SupportAssist της Dell, παρέχοντας στους τελικούς χρήστες την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που απαιτούνται για τη σύνδεση και την παραγωγικότητα των υπολογιστών και των tablets τους. Η πρωτοποριακή τεχνολογία πρόγνωσης και πρόβλεψης, οι ευέλικτες επιλογές απόκρισης και τα πολλαπλά κανάλια υποστήριξης βοηθούν στην πρόληψη των διακοπών, στην αύξηση της παραγωγικότητας των του τμήματος πληροφορικής και των τελικών χρηστών και στη μείωση της καταβαλλόμενης προσπάθειας. Σε σύγκριση με βασικούς ανταγωνιστές, η τεχνολογία Dell ProSupport Plus με τεχνολογία SupportAssist μειώνει σημαντικά το χρόνο για την επίλυση ενός σκληρού δίσκου με βλάβη με έως και 91% λιγότερο χρόνο μέχρι την επίλυση και μέχρι 21 λιγότερα βήματα για την εξεύρεση λύσης.

Διαθεσιμότητα

Τα Dell Latitude 5491 και 5591 θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από τις 22 Μαΐου.
Τα OptiPlex 5260, 7460 και 7760 All-In-Ones θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από τις 22 Μαΐου.
Τα OptiPlex 3060, 5060, 7060 και XE3 Towers, SFF και Micros θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από τις 22 Μαΐου.
Οι Dell Precision 3530, 5530, 7530, 7730 θα είναι διαθέσιμοι για παραγγελία από τις 22 Μαΐου. Η διαθεσιμότητα για το Dell Precision 5530 2-σε-1 θα ανακοινωθεί σύντομα.
Οι οθόνες της σειράς P θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία σε εκδόσεις TBC και USB-C από τα τέλη Μαΐου.


πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !