Online Screen Recorder

Για πρώτη φορά, οι τραπεζικές συναλλαγές μέσα από ένα λογισμικό

0
Η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά του επιχειρηματικού λογισμικού, φέρνοντας μία νέα εποχή στην υλοποίηση των τραπεζικών συναλλαγών των επιχειρήσεων.

Θέτοντας νέες διαστάσεις στην έννοια της αυτοματοποίησης διαδικασιών, η εταιρεία εισάγει την λειτουργία Soft1 FinTech, κάνοντας πραγματικότητα τη διεκπεραίωση των καθημερινών τραπεζικών συναλλαγών της σύγχρονης επιχείρησης, απευθείας από το εμπορικό της λογισμικό.

Η λειτουργία Soft1 FinTech επιτυγχάνει την απρόσκοπτη και ασφαλή διασύνδεση των εφαρμογών Soft1 Series 5 με τα συστήματα e-banking των τραπεζών. Με τον τρόπο αυτό, βοηθάει την επιχείρηση να διαχειρίζεται τους τραπεζικούς της λογαριασμούς μέσα από το περιβάλλον εργασίας του Soft1 Series 5, προβάλλοντας σε πραγματικό χρόνο το υπόλοιπο και τις κινήσεις τους, αλλά και διασφαλίζοντας τη συμφωνία τους με τις εγγραφές του συστήματος.

Με καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και την εγκυρότητα των στοιχείων της τράπεζας, η ενότητα Soft1 FinTech επιτρέπει την άμεση ενημέρωση του Soft1 Series 5 για όλες τις κινήσεις των λογαριασμών (όπως εμβάσματα, μεταφορές χρημάτων, τραπεζικά έξοδα και πληρωμές εξόδων), δημιουργώντας αυτόματα όλες τις σχετικές εγγραφές και τα παραστατικά. Ταυτόχρονα, παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης τραπεζικών συναλλαγών (όπως αποστολές εμβασμάτων, μεταφορές και πληρωμές εξόδων), απευθείας μέσα από τις αντίστοιχες ενότητες του Soft1 Series 5.

Η λειτουργία Soft1 FinTech διατίθεται σε λειτουργία για όλους τους εμπορικούς συνδυασμούς Soft1 Series 5, υποστηρίζοντας το σύστημα e-banking της Εθνικής Τράπεζας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ενσωμάτωσης και των υπολοίπων τραπεζών.

Ο κ. Γιώργος Μαρίνος, Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εθνικής Τράπεζας, ανέφερε σχετικά με τη νέα λειτουργία Soft1 FinTech: “Η λύση λογισμικού της SoftOne συνεργάζεται άριστα με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας, υποστηρίζοντας στην πράξη τη λειτουργία ενός σύγχρονου και πρακτικού εργαλείου fintech που διευρύνει τις προοπτικές των επιχειρήσεων, είτε πρόκειται για startups είτε παραδοσιακούς οργανισμούς”.



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !