Online Screen Recorder

Η Bixby 2.0 θα εμφανιστεί στο Samsung Galaxy Note 9 με βελτιωμένη AI

0
Μπορεί να υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε από τη Bixby αλλά αυτό δεν αποτρέπει τη Samsung από το να ετοιμάσει τη Bixby 2.0 την οποία οι πληροφορίες λένε πως θα τη δούμε στο Galaxy Note 9. Η δεύτερη έκδοση της ψηφιακής βοηθού θα διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες ενώ θα εμφανιστεί σε συσκευές πέραν των smartphones.

Η Samsung έχει αναφερθεί στη Bixby 2.0 εδώ και μήνες αλλά ακόμα δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό για να δούμε το βαθμό εξέλιξης της ψηφιακής βοηθού, που όπως αναφέρεται θα διατεθεί σε πλήθος συσκευών και όχι μόνο σε smartphone. Το επικεφαλής του τμήματος έρευνας της τεχνητής νοημοσύνης της Samsung, Gray G. Lee, ανέφερε στην Korea Herald πως η νέα Bixby θα ενσωματωθεί σε ναυαρχίδα της εταιρείας στο δεύτερο μισό του 2018, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στο Galaxy Note 9.

Οι αλλαγές που θα φέρει η Bixby 2.0 έχουν να κάνουν με τη βελτιωμένη χρήση της AI και της πιο άμεσης απάντησης στα ερωτήματα των χρηστών καθώς και στα βελτιωμένα αποτελέσματα όταν βρισκόμαστε σε περιβάλλον με πολύ θόρυβο. Ο τομέας της τεχνητής νοημοσύνης αναμένεται να βελτιωθεί μιας και η Samsung εξαγόρασε την εταιρεία Viv η οποία διαθέτει AI πλατφόρμα και ιδρύθηκε από πρώην εργαζομένους της Siri.

Οι ικανότητες της Bixby 2.0 θα έχουν να κάνουν όχι μόνο με βελτιωμένα αποτελέσματα και τη χρήση της υπηρεσίας από παραπάνω από ένα άτομο στην ίδια συσκευή, αλλά και με τη δυνατότητα των χρηστών να μαθαίνουν πληροφορίες με τη μορφή συζήτησης κάνοντας την όλη διαδικασία πιο φυσική και πιο κοντά στα “ανθρώπινα” δεδομένα. Αυτό που περιμένει η Samsung από τη νέα Bixby είναι να βελτιωθεί σε σημείο που να μπορεί να ανταγωνιστεί την Alexa, Siri και το Google Assistant.





Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !