Online Screen Recorder

Η Apple ετοιμάζει οικονομικό smart ηχείο σε συνεργασία με την Beat;

0
Μία πηγή από τμήμα αλυσίδας εφοδιασμού στην Ταϊβάν διέρρευσε ότι η Apple σχεδιάζει να λανσάρει ένα οικονομικό smart ηχείο με κόστος που δεν θα ξεπερνά τα 199 δολάρια. Και μάλιστα ότι το νέο ηχείο δε θα κυκλοφορήσει με το όνομα Apple αλλά υπό το brand name Beat.

H αλήθεια είναι ότι τα νούμερα του HomePod σε πωλήσεις δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά όσο περίμενε η αμερικάνικη εταιρεία. Σύμφωνα με στοιχεία της Analytics Strategy, από τα 9,2 εκατομμύρια smart ηχεία που απεστάλησαν το πρώτο τρίμηνο του 2018, το HomePod αντιπροσώπευε μόνο 600.000 από αυτές τις μονάδες. Το μερίδιο της Apple, από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάρτιο, που δεν ξεπέρασε το 6%, βρίσκεται αρκετά πίσω από το 43,6% της Amazon και το 26,5% της Google.

Η αλήθεια είναι ότι HomePod της Apple κοστίζει 349 δολάρια, συσκευή που δεν τη λες και φθηνή, ενώ και οι ψηφιακοί βοηθοί της Amazon και της Google φαίνεται πώς τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα σε σύγκριση με την -όχι και τόσο έξυπνη- Siri.

Προφανώς η Apple με την κίνηση αυτή, θέλει να διαφοροποιηθεί λανσάροντας ένα premium smart ηχείο όπως είναι το HomePod με σύστημα ήχου με 4 ιντσών woofer και 7 tweeters, και ταυτόχρονα μία budget-friendly συσκευή κάτω από ένα πολύ γνωστό brand όπως η Beat με σκοπό να αυξήσει το μερίδιο της στην αγορά των smart ηχείων.




Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !