Online Screen Recorder

Apple iPhone: Μόνο με OLED οθόνες από το 2019;

0
Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα iPhone τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με προηγούμενη αναφορά τα δύο από τα τρία μοντέλα, το iPhone X δεύτερης γενιάς και το iPhone X Plus θα ενσωματώνουν οθόνες τεχνολογίας OLED, ενώ το χαμηλού κόστους iPhone 6,1 ιντσών θα έρχεται με οθόνη LCD.

Μία νέα έκθεση του ETNews από τη Νότια Κορέα αναφέρει τώρα ότι η Apple αναμένεται να κάνει πλήρη μετάβαση στις OLED οθόνες στα μοντέλα της από το επόμενο έτος. Σύμφωνα με έναν υπάλληλο της Apple, η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα το σχεδιασμό για τα iPhone του 2019 και αποφάσισε να υιοθετήσει τα OLED πάνελ και για τα τρία μοντέλα.

Στέλεχος της αμερικάνικης εταιρείας δήλωσε επίσης ότι η Apple θα μπορούσε να συνεχίζει να επενδύει στην τεχνολογία LCD στην περίπτωση που θα ανακοινωθούν περισσότερες από τρεις νέες συσκευές iPhone το 2019.

Βασικός προμηθευτής των οθονών LCD για το iPhone είναι η Japan Display που σίγουρα θα δει σημαντικό μερίδιο της να μειώνεται εάν όντως η Apple αποφασίσει να ακολουθήσει αυτήν την πολιτική. Όσον αφορά στις OLED οθόνες, η Samsung είναι ο μόνος προμηθευτής μέχρι στιγμής τη Apple για το iPhone X, αλλά έχει αναφερθεί ότι ο Αμερικανός κολοσσός επενδύει δισεκατομμύρια στην LG για να την βοηθήσει στην παραγωγή οθονών OLED τεχνολογίας.








Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !