Online Screen Recorder

Πώς να εγκαταστήσεις το Android P Beta στο κινητό σου

0
Η Google παρουσίασε την νέα έκδοση λειτουργικού Android P με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες με μεγάλο πρωταγωνιστή την τεχνολογία AI στο επίσημο συνέδριο Google I/O 2018. Επίσης, η αμερικάνικη εταιρεία έκανε ταυτόχρονα διαθέσιμη την έκδοση Android P Beta με πολλούς κατασκευαστές smartphones να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Τα Android smartphones που μπορούν να λάβουν την έκδοση Android P Beta μέχρι στιγμής είναι τα εξής: Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2 και 2 XL, καθώς επίσης και μοντέλα άλλων κατασκευαστών, όπως τα Essential Phone, Nokia 7 Plus, Oppo R15 Pro, Sony Xperia XZ2, Vivo X21 και X21UD, και τέλος το Xiaomi Mi Mix 2S. Επίσης, η OnePlus έχει ήδη εντάξει στο πρόγραμμα αναβάθμισης το OnePlus 6 μόλις ανακοινώσει επίσημα τη συσκευή στις 16 Μαΐου.

Πώς να εγκαταστήσεις το Android P Beta στο κινητό σου

Βήμα 1: Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.google.com/android/beta. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην Google προτού δείτε τη λίστα με τις παραπάνω συσκευές.

Βήμα 2: Μετακινηθείτε προς τα κάτω και βρείτε τη συσκευή που έχετε στην κατοχή σας και επιλέξτε το πλήκτρο “Opt In” που εμφανίζετε στην εικόνα.





Βήμα 3: Στη συνέχεια πρέπει να διαβάσετε και συμφωνήσετε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις. Μεταξύ άλλων αναγράφει ότι όλα τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, οπότε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενημέρωση καλό είναι να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων σας που βρίσκονται στο τηλέφωνό σας.

Βήμα 4: Σε αυτό το βήμα θα λάβετε ένα μήνυμα που επιβεβαιώνει την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Android P Beta. Εάν δεν εμφανιστεί σύντομα μια ειδοποίηση ενημέρωσης λογισμικού, μεταβείτε στθς Ρυθμίσεις> Σύστημα> Ενημέρωση συστήματος και ελέγξτε τις ενημερώσεις χειροκίνητα.





Βήμα 5: Επιβεβαιώστε τη λήψη και περιμένετε την beta έκδοση όγκου 1.2GB να εγκατασταθεί στη συσκευή σας. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημέρωσης.





Η διαδικασία “Πώς να εγκαταστήσεις το Android P Beta στο κινητό σου” μόλις ολοκληρώθηκε! Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να απεγκαταστήσετε τη δοκιμαστική έκδοση από τη συσκευή σας επισκεφτείτε ξανά το σύνδεσμο στο Βήμα 1 και ακολουθήστε εκ νέου τις οδηγίες.





Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !