Online Screen Recorder

Η Acer ανακοινώνει το Predator Helios 500, ένα φορητό gaming beast

0
Η Acer αποκάλυψε δύο νέα Predator Helios gaming notebooks στην παγκόσμια συνέντευξη τύπου next@acer, που δόθηκε στη Νέα Υόρκη, τα Predator Helios 500 και Predator Helios 300 Special Edition με τελευταίας γενιάς τεχνολογίες θερμότητας και πρωτοποριακό design.

Πιο αναλυτικά, οι ανακοινώσεις περιλαμβάνουν τον Predator Helios 500, με τους επεξεργαστές έως και 8ης γενιάς Intel Core i9+ και τον Predator Helios 300 Special Edition με τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και το ξεχωριστό λευκό σασί του. Και οι δύο διαθέτουν επιδόσεις VR-Ready, αναβαθμισμένες τεχνολογίες θερμότητας και ταχύτατη συνδεσιμότητα.

Σχεδιασμένος για τους extreme gamers, ο Predator Helios 500 είναι ένα gaming beast. Είναι εξοπλισμένος με overclockable επεξεργαστές έως και 8ης γενιάς Intel Core i9+ και overclockable κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1070. Η μνήμη Intel Optane βελτιώνει το βαθμό απόκρισης και τους χρόνους φόρτωσης, ενώ οι ultra-fast NVMePCIe SSDs, το Killer DoubleShot Pro networking και η μνήμη έως και 64GB κρατούν ασταμάτητη τη δράση, κάνοντας το Helios 500 το ιδανικό gaming notebook για graphic-intensive AAA τίτλους και live streaming.

Τα άριστα visuals των φωτεινών και ζωντανών οθονών 4K UHD ή FHD IPS των 17.3-ιντσών σε συνδυασμό με το ρυθμό ανανέωσης των 144Hz εξασφαλίζουν το καθαρό και tear-free gameplay. Η τεχνολογία NVIDIA G-SYNC υποστηρίζεται τόσο από την ενσωματωμένη οθόνη όσο και από τις εξωτερικές, επιτρέποντας την ομαλή εικόνα χωρίς tearing ή stuttering. Για όσους αναζητούν την απόλυτη «βύθιση» στο παιχνίδι, οι 3 θύρες dual Thunderbolt, η θύρα της οθόνης και η θύρα HDMI 2.0 μπορούν να υποστηρίξουν έως και 3 εξωτερικές οθόνες. Δύο ηχεία, ένα subwoofer, οι τεχνολογίες Acer TrueHarmony και Waves MAXXAudio παράγουν απίστευτο ήχο και άκρως ρεαλιστικά 3D audio με τη χρήση Waves Nx.

Το Helios 500 παραμένει δροσερό χάρη στους δύο μεταλλικούς ανεμιστήρες της Acer και τους πέντε σωλήνες ψύξης που μοιράζουν τον κρύο αέρα στα σημαντικά εξαρτήματα του, αμέσως μόλις δημιουργηθεί θερμότητα. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα μπορεί να ελεγχθεί και να προσαρμοστεί μέσω της εφαρμογής PredatorSense.

Ένα οπίσθια φωτιζόμενο RGB πληκτρολόγιο προσφέρει 4 ζώνες φωτισμού με υποστήριξη έως και 16.8 εκατομμύρια χρωμάτων. Η τεχνολογία Anti-ghosting εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο για την εκτέλεση σύνθετων εντολών και συνδυασμών, οι οποίοι μπορούν να ρυθμιστούν μέσω 5 ειδικά προγραμματιζόμενων πλήκτρων. Η εφαρμογή PredatorSense της Acer μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο και την καταγραφή των «ζωτικών» σημείων του notebook από ένα κεντρικό interface, συμπεριλαμβανομένων του overclocking, φωτισμού, hotkeys, θερμοκρασίας και ελέγχου του ανεμιστήρα.

Τα Acer Predator Helios 500 gaming notebooks θα είναι διαθέσιμα το Μάιο, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 1.999€.






Η οικονομικά προσιτή gaming σειρά της Acer, Helios 300 εμπλουτίζεται με την προσθήκη του μοντέλου Special Edition που παρουσιάζεται σε ένα ολόλευκο σασί αλουμινίου με χρυσά κοψίματα και ένα ασυνήθιστα chic design για ένα gaming notebook. Το Helios 300 Special Edition (PH315-51) επιτρέπει το «στρωτό» gameplay στην FHD IPS οθόνη των 15.6-ιντσών με έναν βελτιωμένο ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. Ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης μειώνει τον frame rendering χρόνο καθώς και το input lag προσφέροντας μια άψογη gaming εμπειρία. Διαθέτει επεξεργαστή έως και 8ης γενιάς Intel Core i7+, overclockable κάρτα γραφικών NVIDIA GTX 1060, έως και 512 GB PCIe Gen 3 NVMe solid state drive και έως 2 TB σκληρού δίσκου.

Ο Helios 300 Special Edition είναι εξοπλισμένος με DDR4 μνήμη έως και 16 GB, η οποία μπορεί να αναβαθμιστεί έως και τα 32GB. Η μνήμη Intel Optane κάνει γρηγορότερο το χρόνο φόρτωσης στα παιχνίδια και τις εφαρμογές, την πρόσβαση στις πληροφορίες και βελτιώνει γενικότερα την ανταπόκριση του συστήματος. Επιπλέον, το Gigabit Ethernet προσφέρει ταχύτατη ενσύρματη σύνδεση, ενώ η τελευταία ασύρματη τεχνολογία Intel Wireless-AC 9560 802.11ac Gigabit WiFi επιτυγχάνει ταχύτητες έως και 1.73Gbps όταν χρησιμοποιούνται κανάλια 160Mhz (Dual-Band 2.4GHz και 5GHz).

Το Helios 300 Special Edition επίσης περιλαμβάνει δύο ultrathin (0.1mm) μεταλλικούς AeroBlade 3D ανεμιστήρες, σχεδιασμένους με αναβαθμισμένη αεροδυναμική και βελτιωμένη ροή αέρα διατηρώντας το σύστημα δροσερό. Ο έλεγχός τους γίνεται μέσω της εφαρμογής PredatorSense της Acer, η οποία προσφέρει 3 modes χρήσης:

1. Coolboost mode: Για παιχνίδια με «βαριά» loading, rendering, streaming και παρατεταμένη παρακολούθηση video
2. Normal mode: Για εργαλεία παραγωγής όπως το Microsoft Office
3. Silent mode: Για web browsing και online chatting




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !