Online Screen Recorder

Πέμπτη 03/05/2018 Το HTC U12+ θα παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Μαΐου

0
Μετά από σειρά “διαρροών” σχετικά με τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες, το HTC U12+, σύμφωνα με την HTC Γερμανίας, θα παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Μαΐου, μιας και αποκαλύφθηκε φωτογραφία με τη συγκεκριμένη ημερομηνία, βάζοντας τέλος στην αναμονή σχετικά με τη ναυαρχίδα της HTC για το 2018.

Ο τρόπος που η HTC αποκάλυψε την ημερομηνία της παρουσίασης είναι ιδιαίτερα πρωτότυπος μιας και εκτός της ημερομηνίας, εμφανίζονται διάφορα μέρη από smartphone, τα οποία στο κέντρο της φωτογραφίας είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που νομίζει κάποιος ότι τόσο είναι και το μέγεθος της συσκευής, αφού είναι διατεταγμένα σε ορθογώνιο. Είναι άγνωστο αν αυτά είναι τα κομμάτια που απαρτίζουν το HTC U12+ αλλά δεν παύει το συνολικό αποτέλεσμα να είναι αν μη τι άλλο ξεχωριστό.

Το tweet που συνόδευε τη φωτογραφία έγραφε “A masterpiece, the whole, holds much more than the sum of its parts… more we will show you on the 23rd of May”, αφήνοντας ταυτόχρονα ένα μυστήριο να αιωρείται. Επιπλέον, πρόσφατα είδαμε το HTC U12+ σε live φωτογραφίες με πλάτη καθρέφτη ενώ τα πιθανά τεχνικά του χαρακτηριστικά θα είναι αντίστοιχα των ναυαρχίδων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Οι πληφοροφίες κάνουν λόγο για οθόνη LCD στις 5.9 ίντσες ανάλυσης 2960×1440 pixel, επεξεργαστή Snapdragon 845, 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, διπλή κύρια κάμερα στα 12MP και 16MP και δύο εμπρόσθιες κάμερες στα 8MP, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo καθώς και μπαταρία στα 3420mAh.

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να δούμε τι τελικά έχει ετοιμάσει η HTC για τη φετινή χρονιά και αν θα καταφέρει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος τόσο στην “καρδιά” των χρηστών όσο και στη θέση της στην αγορά των smartphone.




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !