Το iPhone SE 2 έρχεται το Μάιο με τον Α10 Fusion και χωρίς υποδοχή για ακουστικά;

Share it:
Το αναμενόμενο iPhone SE 2 θα μπορούσε να ανακοινωθεί το Μάιο, σύμφωνα με πηγές από εταιρείες που κατασκευάζουν θήκες, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου iPhone SE, με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να κάνουν λόγο για τον επεξεργαστή A10 Fusion του iPhone 7 και iPhone 7 Plus και την κατάργηση της θύρας των 3.5mm για χρήση ακουστικών.

Το πρώτο iPhone SE είχε τον επεξεργαστή, την κύρια κάμερα και τη RAM που είχε και το iPhone 6S, κάνοντάς το αρκετά γρήγορο για την κατηγορία του και με πολύ καλή αυτονομία μιας και η οθόνη των 4 ιντσών συνέβαλε στην κατανάλωση λιγότερης ενέργειας σε σύγκριση με το iPhone 6S. Αναφορικά με το iPhone SE 2, φαίνεται πως θα διαθέτει τον επεξεργαστή A10 Fusion που βρίσκουμε στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus καθώς και την απουσία της υποδοχής για ακουστικά 3.5mm, κάτι το οποίο έγινε και για πρώτη φορά στα iPhone με τα 7 και 7 Plus.

Εμφανισιακά η συσκευή θα διαθέτει το σχεδιασμό του iPhone 5 και 5S, με οθόνη 4 ιντσών και Touch ID για το ξεκλείδωμα της συσκευής, διατηρώντας τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εαν η φόρτισή του θα μπορεί να γίνει και ασύρματα μιας και δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα διαθέτει γυάλινη πλάτη ή θα είναι και πάλι κατασκευασμένο από αλουμίνιο όπως το αρχικό iPhone SE.

Μένει να δούμε το πότε θα ανακοινωθεί από την Apple και επίσημα μιας και φαίνεται πως δεν είναι τυχαία η εμφάνιση κωδικών iPhone που δεν έχουν κυκλοφορήσει, σε βάση δεδομένων της EEC, δείχνοντας τελικά πως η ανακοίνωση του νέου μικρού μοντέλου της Apple μπορεί να είναι πολύ κοντά.
Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Share it:

iPhone

Post A Comment: