Αλλάζει ριζικά ο τρόπος λειτουργίας του Gmail με το νέο χαρακτηριστικό Confidential Mode

Share it:
Η πολυσύχναστη υπηρεσία Gmail αποκτά μια νέα αναβάθμιση, έναν ολοκαίνουργιο σχεδιασμό με κάποιες σημαντικές αλλαγές, συμπεριλαμβανόμενης της γρήγορης απάντησης στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια αυτόματη αναθεωρημένη απόκριση και την επιλογή αναβολής των μηνυμάτων σας αργότερα.

Με την νέα εμφάνιση θα έχουμε κι άλλες αισθητικές παρεμβάσεις και αλλού, όπως την αναδιάταξη καρτελών με τις συναντήσεις που είναι σημειωμένες στο ημερολόγιο να βρίσκονται δίπλα-δίπλα στα μηνύματα, έτσι θα αποφευχθεί το φαινόμενο του να δημιουργούνται διπλά συμβάντα ή να χάνονται εντελώς.

Το σπουδαιότερο όλων είναι πως η Google θα παρουσιάσει επίσης μια νέα λειτουργία, που θα ονομάζεται “εμπιστευτική λειτουργία” (Confidential Mode) και σύμφωνα με πληροφορίες του The Verge με το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέπεται στους χρήστες του Gmail να ελέγχουν το τι συμβαίνει με το μήνυμά τους μετά την αποστολή του και μάλιστα θα δίνεται το δικαίωμα να ορίζεται η ημερομηνία λήξης για το κάθε μήνυμα. Η «εμπιστευτική λειτουργία» παρέχει επίσης τη δυνατότητα να ο αποστολέας να ζητά από τους παραλήπτες να επιβεβαιώνουν την ταυτότητά τους με έναν κωδικό πρόσβασης. Για την ασφάλεια όλων, οι παραλήπτες δεν θα μπορούν να κατεβάσουν, να προωθήσουν ή να εκτυπώσουν το δικό σας email, μάλιστα δεν θα γίνεται ούτε καν το copy-paste.

Σε μια δήλωση προς το blog The Verge, η Google αποκάλυψε: “Εργαζόμαστε για μερικές σημαντικές ενημερώσεις στο Gmail (βρίσκονται ακόμα στη φάση του σχεδιασμού). Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο για να συνθέσουμε τον εαυτό μας, οπότε δεν μπορούμε να μοιραστούμε τίποτα ακόμα και θα σας ενημερώσουμε όταν είναι ώρα”.

Το συνέδριο I / O του γίγαντα της αναζήτησης πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 10 Μαΐου στο Amphitheatre Shoreline στο Mountain View της Καλιφόρνια, εκεί ίσως υπάρξουν κι άλλα νέα. Η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια θα μπορούσε επίσης να παρουσιάσει ενημερώσεις για το Google Chrome, την υπηρεσία Google Photos, για το Android Wear, το Google Home και πολλά άλλα.

πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Share it:

Software

Post A Comment: