Online Screen Recorder

Samsung Galaxy S8: Συνεχίζεται η αναβάθμιση σε Android 8 Oreo

0
Πριν από μερικές ημέρες η Samsung απέσυρε την ενημέρωση του Android 8 Oreo για τα Galaxy S8 και S8+. Σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος ήταν κάποια μεμονωμένα περιστατικά κατά τα οποία μερικές συσκευές που είχαν λάβει την αναβάθμιση επανεκκινούνταν μόνες τους.

Πλέον όμως, φαίνεται πως οι μηχανικοί λογισμικού του κατασκευαστή διόρθωσαν την συγκεκριμένη δυσλειτουργία και το update, που έχει κωδικό G950FXXU1CRB7, είναι για άλλη μια φορά διαθέσιμο προς λήψη. Όσοι κάτοχοι των Galaxy S8 και S8+ δεν είχαν προλάβει να ενημερώσουν τα κινητά τους, τώρα μπορούν να το κάνουν και μάλιστα με ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά (σε περίπτωση που υπήρχαν φόβοι μικρό-προβλημάτων). Από εκεί και πέρα, όσοι έχουν εγκαταστήσει την πρώτη έκδοση του Oreo, θα προχωρήσουν προφανώς στην λήψη της δεύτερης μόνο αν εκείνη εμφανιστεί ως διαθέσιμη στην συσκευή τους.

Η αλήθεια είναι πως η Samsung διόρθωσε σύντομα το πρόβλημα στο build και δεν καθυστέρησε να θέσει ξανά σε λειτουργία το πρόγραμμμα διάθεσης. Πλέον αναμένουμε την αναβάθμιση προηγούμενων Galaxy μοντέλων στο Android Oreo, όπως είναι για παράδειγμα τα S7 και S7 Edge. Ελπίζουμε πως η Sammie θα προωθήσει την ενημέρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται σε όλα τα προγραμματισμένα smartphones της.



Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !