Online Screen Recorder

Το Nokia 7 Plus θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με οθόνη 18:9

0
Όπως φαίνεται το επερχόμενο Nokia 7 Plus θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα υιοθετήσει οθόνη με αναλογία 18:9, ενώ η διαγώνιός της θα είναι στις 6 ίντσες.

Σύμφωνα με τελευταίες διαρροές, η οθόνη του Nokia 7 Plus θα έχει επικάλυψη Gorilla Glass, η πλάτη του θα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο ενώ θα φιλοξενεί και σύστημα διπλής κάμερας με οπτικά μέρη προερχόμενα από της Zeiss.

Η εν λόγω dual-camera θα διαθέτει έναν ευρυγώνιο αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel και έναν δεύτερο αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel που θα λειτουργεί σαν τηλεφακός. Στο εμπρόσθιο μέρος, πάνω από την οθόνη, θα υπάρχει αισθητήρας ανάλυσης 16 Megapixel (σύμφωνα με ορισμένες φήμες), ενώ θα ενσωματώνεται και η λειτουργία Bothies.

Ενδιαφέρον προκαλεί η αναφορά που θέλει το Nokia 7 Plus να έχει μεν αλουμινένια πλάτη αλλά η υφή της θα θυμίζει την χρήση κεραμικών υλικών, ενδεχομένως υπονοώντας ίσως ότι θα είναι μια λιγότερο «γλιστερή» επιφάνεια σε σχέση με το κλασικό αλουμίνιο.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η συσκευή αναμένεται να διαθέτει το Snapdragon 660 SoC της Qualcomm, συνοδευόμενο από μνήμη RAM μεγέθους 4 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 64 GB, υποδοχή για τοποθέτηση κάρτας μνήμης microSD, υποδοχή USB-C με ικανότητα ταχείας φόρτισης και λειτουργικό σύστημα Android Oreo.


πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !