Online Screen Recorder

Nokia 7 Plus: Ποζάρει σε νέα renders

0
Το Nokia 7 Plus είναι ένα από τα πιο σχολιασμένα φημολογούμενα smartphones των τελευταίων εβδομάδων. Η συσκευή ενδέχεται να επισημοποιηθεί στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, δηλαδή σε λίγα εικοσιτετράωρα από σήμερα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού υποτίθεται πως έχουν διαρρεύσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Η αλήθεια είναι πως μιλάμε για έναν super-mid ranger που συνδυάζει ισχύ, ποιότητα και κομψό σχεδιασμό. Το Nokia 7 Plus μπορεί εύκολα να κυριαρχήσει στην συγκεκριμένη κατηγορία. Μάλιστα, πλέον μπορούμε να έχουμε μια ακόμα πιο σφαιρική άποψη για το design του smartphone, άσχετα αν έχουν ήδη διαρρεύσει αρκετά renders. Σε εκείνα έρχονται να προστεθούν νέες εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για προωθητικά press renders. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνονται τα μειωμένα bezels, η αναλογία οθόνης 18:9, οι δύο χρωματικές επιλογές και φυσικά η διπλή κάμερα.

Αν η Nokia κοστολογήσει κατάλληλα το 7 Plus, θα μπορούσαμε να κάνουμε λόγο για ένα από τα πιο value-for-money μοντέλα της χρονιάς. Όπως προαναφέρθηκε, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί στο επερχόμενο MWC 2018. Ελπίζουμε πως μαζί του θα δούμε και την πολυαναμενόμενη νέα ναυαρχίδα του Φινλανδού κατασκευαστή. Εν κατακλείδι, η εταιρεία θα δώσει το παρόν στο μεγάλο event, οπότε σίγουρα κάτι θα ετοιμάζει για τους καταναλωτές και τους πελάτες της.








Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !