Online Screen Recorder

Πλούσια χρώματα από τις νέες μεγάλων διαστάσεων Ultra HD της LG

0
Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων μεγάλων διαστάσεων 75UJ675V 75 ιντσών και 70UJ675V 70 ιντσών της σειράς Ultra HD 4K Smart TV.

Τα νέα εξελιγμένα μοντέλα προσφέρουν εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου στο σαλόνι κάθε σπιτιού, χάρη στην εντυπωσιακά μεγάλη διάστασή τους και την πλούσια ζωντανή εικόνα που αποδίδουν.

Η μεγάλη διάσταση των νέων τηλεοράσεων και τα ζωντανά αληθοφανή χρώματα προσφέρουν μία ιδανική ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία θέασης. Το πάνελ IPS 4K της τηλεόρασης LG Ultra HD αποδίδει πλούσια χρώματα και ισχυρή αντίθεση που παραμένουν σταθερά σε πιο ευρείες γωνίες θέασης. Έτσι, οι προβαλλόμενες εικόνες διαθέτουν υψηλή χρωματική ακρίβεια και σταθερότητα από οποιοδήποτε σημείο, ανεξαρτήτως της γωνίας θέασης, ενώ με την προηγμένη τεχνολογία χαρτογράφησης χρωμάτων True Color Accuracy για την αποτελεσματική διόρθωση των χρωματικών αλλοιώσεων, αποδίδεται η πιο ευκρινής και φυσική εικόνα. Με το 4K Upscaler της LG επίσης, ενισχύεται η ανάλυση σε ποιότητα που πλησιάζει την ανάλυση 4K μέσω μιας μοναδικής τεχνολογίας επεξεργασίας εικόνας.

Τα μοντέλα 75UJ675V και 70UJ675V μεγάλων διαστάσεων διαθέτουν το Active HDR το οποίο αναλύει και βελτιστοποιεί περιεχόμενο HDR10 και HLG για μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία HDR που κόβει την ανάσα. Με το μηχανισμό αποκλειστικής επεξεργασίας που διαθέτει η τηλεόραση της LG για περιεχόμενο HDR10 και HLG, ο θεατής έχει πλέον περισσότερες επιλογές περιεχομένου HDR. Η τεχνολογία HDR συμβάλλει στη ρύθμιση της φωτεινότητας και του βάθους στην οθόνη, ώστε ο θεατής να βλέπει την εικόνα όπως θα την βίωνε με τα ίδια του τα μάτια.

Το HDR Effect της LG χρησιμοποιεί μοναδικούς μηχανισμούς επεξεργασίας εικόνας που μετατρέπουν το τυπικό περιεχόμενο δυναμικού εύρους σε ποιότητα προσομοίωσης HDR, ενισχύοντας την αντίθεση και επιτυγχάνοντας εμπειρία θέασης τύπου HDR. Επιπλέον, η Απόλυτη Φωτεινότητα και η Τοπική Μείωση Φωτισμού βελτιώνουν τη φωτεινότητα και ενισχύουν τις λεπτομέρειες, ρυθμίζοντας τον οπίσθιο φωτισμό και διαιρώντας την εικόνα σε μπλοκ ξεχωριστής αντίθεσης.

Τέλος, η webOS Smart TV πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη στα νέα μοντέλα, κάνει την τηλεόραση απίστευτα φιλική προς τον χρήστη. H LG webOS 3.5 είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link. Με το Magic Remote και τη μοναδικής σχεδίασης μπάρα εκκίνησης του webOS 3.5, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας, ενώ μπορεί να απολαύσει περισσότερα από το premium 4K HDR περιεχόμενο του Netflix.


πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !