Online Screen Recorder

MacBook: Η Apple επεκτείνει το πρόγραμμα αντικατάστασης οθόνης

0
Πριν από λίγα χρόνια, αρκετοί κάτοχοι MacBook Pro άρχισαν να παραπονούνται για το ξεφλούδισμα της αντι-ανακλαστικής επίστρωσης (anti-reflective coating), από τις οθόνες των συσκευών τους.

Για να διορθώσει την κατάσταση η Apple λάνσαρε το ένα πρόγραμμα δωρεάν επισκευής, το οποίο έδωσε στους χρήστες της τη δυνατότητα να αντικαθιστούν την οθόνη του laptop.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2015 και επέτρεπε στους χρήστες μέσα σε 3 χρόνια από την αγορά του laptop, να ζητήσουν αντικατάσταση οθόνης, στην περίπτωση που αντιμετώπιζε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι το 2018, θα έληγε το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το MacRumors (το οποίο έχει στην κατοχή του τα σχετικά έγγραφα) η Apple αποφάσισε να επεκτείνει το δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης οθόνης στα 4 χρόνια. Τα σχετικά έγγραφα έχουν αποσταλεί στους Apple Authorized Service Providers.

Επομένως, αντί για το 2018, το πρόγραμμα λήγει το 2019 και καλύπτει τα 2015-2017 12 ιντσών Retina MacBooks και 2013-2015 MacBook Pro. Επιπλέον καλύπτονται και τα 2016-2017 MacBook Pro, αν και το πρόβλημα είναι στα μοντέλα του 2013-2015.

Τέλος, στα έγγραφα αναφέρεται ότι οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές θα πρέπει να αντικαθιστούν δωρεάν την οθόνη αν φεύγει η αντι-ανακλαστική επίστρωση, επομένως αν έχετε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με την οθόνη και φεύγει η επίστρωση, έχετε δωρεάν αλλαγή.




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !