Online Screen Recorder

Google Pixel 2: Έρχεται αναβάθμιση για διόρθωση θορύβου στις κλήσεις

0
Τα Google Pixel 2 / Pixel 2 XL είναι στην διάθεση του κοινού εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά παρά τις υψηλές προσδοκίες που είχε το Menlo Park, τα ατελείωτα προβλήματα που έχουν παρουσιάσει οι δύο συσκευές κρατούν αρκετούς καταναλωτές μακριά από την αγορά τους.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει αναφορές για διάφορα προβλήματα και δυσλειτουργίες των Pixel 2 και Pixel 2 XL. Από την εξαιρετικά ευαίσθητη οθόνη του Pixel 2 XL, στα προβλήματα ήχου του απλού Pixel 2 και τις προβληματικές κάμερες τόσο της μιας, όσο και της άλλης έκδοσης, σχεδόν κάθε εβδομάδα αναδύονται νέα ζητήματα μέσα από παράπονα και αναρτήσεις απογοητευμένων κατόχων. Τουλάχιστον η Google έχει αναγνωρίσει πολλά εξ’αυτών των θεμάτων και προσπαθεί να λύσει όσα είναι επιλύσιμα.

Το τελευταίο διάστημα είχαν προκύψει αναφορές για δυσλειτουργίες με το ακουστικό του μικρού Pixel 2 και συγκεκριμένα για ένα είδος θορύβου κατά την διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων. Όταν οι χρήστες αυξάνουν την ένταση του ακουστικού (το οποίο γενικά λειτουργεί και ως ηχείο), παρατηρούσαν ένα είδος βουητού ή τρίξιμου, δηλαδή θόρυβο όσο άκουγαν τον συνομιλητή τους. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που υπάρχει θέμα με τον ήχο στο απλό Pixel 2, όπως προαναφέρθηκε. Να σημειωθεί πως ένα παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει και στο iPhone X.

Πριν από λίγο η Google προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση, ενημερώνοντας όλους τους Pixel 2 κατόχους πως έχει λάβει γνώση για το ζήτημα και θα το επιλύσει με αναβάθμιση στο λογισμικό που θα είναι έτοιμη σε μερικές εβδομάδες. Ευτυχώς λοιπόν πρόκειται για δυσλειτουργία στο software και όχι σε ένα εκ των εξαρτημάτων της συσκευής, όπως συμβαίνει με άλλα θέματα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους τόσο στο Pixel 2, όσο και στο 2 XL. Πάντως, το ίδιο συνέβη και στο πρώτο πρόβλημα ήχου του Pixel 2, δηλαδή το Menlo Park αναγνώρισε το ζήτημα και το διόρθωσε μέσω update.

Παρά την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος, δυστυχώς υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν έχουν διευθετηθεί και ίσως αυτό να μην γίνει ποτέ. Τουλάχιστον η Google προσπαθεί να μειώσει τα αναρίθμητα πλέον προβλήματα ώστε να καταστήσει τα δύο Pixel μοντέλα όσο το δυνατόν πιο ελκυστικά για το καταναλωτικό κοινό, αλλά επίσης ευχάριστα στην χρήση για εκείνους που τα έχουν ήδη στην κατοχή τους.






Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !