Online Screen Recorder

Δοκιμές Βαρκελώνης: Ημέρα 4η

0
Το πρώτο από τα δύο 4ήμερα τεστ πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν ολοκληρώθηκε, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δοκιμές των βρόχινων και ενδιάμεσων ελαστικών, όχι επειδή ο ουρανός ήταν βαρύς, αλλά επειδή ήταν προγραμματισμένη η δοκιμή των ελαστικών, με τα φορτηγά να ρίχνουν 250.000 λίτρα νερού στην πίστα.

Όλα τα ελαστικά δοκιμάστηκαν, ενώ στο τέλος οι οδηγοί φόρεσαν και τα slicks, εκεί όπου σημειώθηκαν και οι ταχύτεροι χρόνοι. Ο οδηγός που ανέβηκε στην κορυφή ήταν ο Kimi Raikkonen, σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1:20.8 με τα μαλακά, κάνοντας συνολικά 93 γύρους, μπροστά από τον Max Verstappen, με τη διαφορά τους να είναι 9 δέκατα.

Τα προβλήματα εμφανίστηκαν στο στρατόπεδο της Mercedes, παρόλο που η γερμανική ομάδα επέδειξε εξαιρετική αξιοπιστία τις τελευταίες τρεις ημέρες. Η W08 του Lewis Hamilton αντιμετώπισε ένα ηλεκτρικό πρόβλημα, αλλά οι μηχανικοί το διόρθωσαν, συνεπώς ο Valtteri Bottas κατάφερε να ολοκληρώσει 68 γύρους, για να βρεθεί στην 8η θέση.

Η τρίτη θέση ανήκει στον Joylon Palmer, ο οποίος ήταν 9 δέκατα πίσω από την κορυφή, κάνοντας μόλις 39 γύρους, γράφοντας τον χρόνο του με τα μαλακά ελαστικά, ενώ μοιράστηκε την R.S.17 με τον Nico Hulkenberg, που είναι ο τελευταίος οδηγός από αυτούς που σημείωσαν χρόνο. Στην τέταρτη θέση, βλέπουμε τον Romain Grosjean, γράφοντας 118 περάσματα για την Haas.

Για τη Sauber ανέλαβε δουλειά ο Antonio Giovinazzi, παίρνοντας την πέμπτη θέση, με τον χρόνο του να είναι 1,5 δευτερόλεπτο πίσω από τον Raikkonen. Λίγο πιο πίσω από τον Ιταλό, βλέπουμε τον Sergio Perez, ολοκληρώνοντας 82 γύρους. Με τη McLaren να χρειάζεται τα χιλιόμετρα, ο Stoffel Vandoorne ήταν μόλις στην 7η θέση με τα υπέρ-μαλακά ελαστικά, 1,7 δευτερόλεπτα κάτω από την κορυφή.

Ο Daniil Kvyat δεν δούλεψε καθόλου σήμερα, αφού παρουσιάστηκε πρόβλημα στο power unit της Renault, με τους μηχανικούς να περνούν όλη την ημέρα ερευνώντας το. Επίσης, η Williams δεν έτρεξε σήμερα, καθώς η FW40 τραυματίστηκε σοβαρά χθες, χάρη στον Lance Stroll.

Το επόμενο και τελευταίο τεστ θα ξεκινήσει στις 7 Μαρτίου.







πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !