Online Screen Recorder

Το LG G6 θα αντέχει στο νερό [teaser video]

0


Το LG G6 μαζί με το Samsung Galaxy S8 είναι δυο από τις συσκευές που απασχολούν αρκετά. Πρόκειται για τις ναυαρχίδες του πρώτου εξαμήνου και όπως είναι αναμενόμενο το ενδιαφέρον έχει στραφεί προς τα εκεί. Στην περίπτωση της LG δεν έχουμε μόνο τα leaks, αλλά και η ίδια μέσα από teasers μας δίνει διάφορα hints για τα χαρακτηριστικά.

Μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, η LG Mobile ανέβασε ένα video από το οποίο επιβεβαιώνεται ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του LG G6, το οποίο είναι η αντοχή στο νερό. Δεν αναφέρεται πόση θα είναι η αντοχή του στο νερό και τι πιστοποίηση θα έχει, αλλά το πιο πιθανό είναι να δούμε τουλάχιστον IPx7, όπως το iPhone 7. H πιστοποίηση του Samsung Galaxy S7 είναι IP68.

Αρχικά η LG ανέβασε το video με τίτλο «G6: Water Resistance», αλλά στη συνέχεια το άλλαξε σε «»G6: Pool».

Δείτε το video:




Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του LG G6 θα γίνουν στις 26 Φεβρουαρίου σε press event στο πλαίσιο της IFA 2017, όπου θα βρεθεί και το Techblog.

Πέρα από την αντοχή σε νερό, αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών FullVision ανάλυσης 1440×2880 pixels, διπλή κάμερα στην πλάτη και Android 7 Nougat με LG UX 6.0. Σε αντίθεση με το περσινό LG G5, δεν θα έχει modular design, αλλά θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης, μπαταρία 3200mAh (μη αποσπώμενη).


lg g6 water





Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !