Online Screen Recorder

Αποκαλύφθηκε το πρώτο αυτοκίνητο Roborace

0
Η Roborace σήμερα παρουσίασε το πρώτο σχέδιο του αυτοκινήτου της σειράς και ανακοίνωσε τον γενικό διευθυντή σχεδιασμού, τον Daniel Simon, μια παγκόσμια δύναμη στο φουτουριστικό σχεδιασμού αυτοκινήτου.

Γνωστός για τη δουλειά του στο Hollywood σε sci-fi φαινόμενα όπως τα Tron: Legacy και Oblivion, ο Daniel προηγουμένως ήταν ανώτερος σχεδιαστής στη Bugatti και αργότερα συνέχισε σχεδιάζοντας τα πάντα, από μη επανδρωμένα αεροσκάφη, μοτοσικλέτες, διαστημόπλοια και αυτοκίνητα Le Mans σε όλη την περιπετειώδη καριέρα του.

Ο Daniel έχει δουλέψει με τους μηχανικούς στο Robocar και μοιράζεται μια πρώτη ματιά στο concept σήμερα ως επικεφαλής σχεδιασμού: «Ζούμε σε μια εποχή όπου οι κάποτε διαχωριζόμενοι κόσμοι της αυτοκινητοβιομηχανίας και της τεχνητής νοημοσύνης συγκρούονται με ασταμάτητη δύναμη. Είναι φανταστικό να είμαι μέρος αυτού του ταξιδιού. Ενεργοποιεί όλα τα μεγάλα πάθη μου – μηχανοκίνητος αθλητισμός, σχεδιασμός και προηγμένες τεχνολογίες. Ο στόχος μου ήταν να δημιουργήσουμε ένα όχημα που εκμεταλλεύεται πλήρως τις ασυνήθιστες ευκαιρίες του να μην έχουμε οδηγό, χωρίς συμβιβασμούς στην ομορφιά. Οι μηχανικοί και οι αεροδυναμιστές έχουν δουλέψει μαζί μου από την αρχή για να επιτύχουμε αυτή την ισορροπία.

Η Roborace έχει να κάνει τόσο με τον ανταγωνισμό, όσο και με τη διασκέδαση. Ως εκ τούτου – και αρκετά ασυνήθιστο στο σημερινό αγωνιστικό κόσμο – η ομορφιά ήταν πολύ ψηλά στην ατζέντα μας και δουλεύουμε σκληρά για να συγχωνεύσουμε την καλύτερη απόδοση με εκπληκτικό styling. Ήταν σημαντικό για εμάς το ότι έχουμε να δημιουργήσουμε σημαντική αεροδυναμική πίεση χωρίς περιττά μέρη να χαλάνε το αυτοκίνητο για να διατηρήσουμε μία καθαρή και γραφική ματιά. Αυτό σε μεγάλο βαθμό κατέστη δυνατό με τη χρήση του δαπέδου ως την κύρια αεροδυναμική συσκευή και αυτή τη στιγμή αναπτύσσουμε ενεργά μέρη του σώματος που θα είναι πιο οργανικά και απρόσκοπτα ό, τι οι λύσεις σήμερα. Είμαι ενθουσιασμένος με το να είμαι μέρος της τολμηρής ομάδας των ανθρώπων που το κάνουν αυτό πραγματικότητα.»Το πρώτο Roborace «show» θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της Formula E της σεζόν 2016/2017 με νέες καινοτομίες στην ασφάλεια και με ανάδειξη ακραίων δυνατοτήτων οδήγησης.



     




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !