Online Screen Recorder

Το multiplayer trailer του Trackmania: Turbo

0
Παρ’οτι την παρούσα χρονική στιγμή επικρατεί γιγάντιος ενθουσιασμός γύρω από το The Division, και το μεγαλύτερο μέρος της Gaming κοινότητας είναι συγκεντρωμένο πάνω σε αυτό, η Ubistoft δεν σταματάει ποτέ να εργάζεται και πάνω στα άλλα σχέδια της. Μας το αποδεικνύει λοιπόν αυτό με την κοινοποίηση του νέου multiplayer trailer για το Trackmania: Turbo.


Το νέο αυτό trailer λοιπόν είναι επικεντρωμένο στο να μας παρουσιάσει όλα τα νέα multiplayer modes που θα έρθουν στο καινούργιο Trackmania, τα οποία φαίνεται να είναι αρκετά, τουλάχιστον σε Local επίπεδο. Σε αυτά τα multiplayer modes συμπεριλαμβάνονται μερικά κλασσικά όπως το Splitscreen mode που όλοι γνωρίζουμε ή το Monoscreen mode, στο οποίο ο παίκτης που μένει εκτός οθόνης, χάνει.

Πέραν όμως από αυτά, θα έρθουν και μερικά πιο πρωτότυπα modes όπως το Stunt mode στο οποίο η πραγματοποίηση εντυπωσιακών κόλπων θα δίνει μια ώθηση ταχύτητας στον παίκτη, ή το πολλά υποσχόμενο ( τουλάχιστον από σκοπιάς γέλιου ) Double Driver mode, στο οποίο, όπως πολύ εύκολα μπορείτε να μαντέψετε, δύο παίκτες θα ελέγχουν ένα αμάξι ( με όποια καταστροφική συνέπεια μπορεί να έχει αυτό ). Εκτός όμως όλων των offline-local multiplayer modes, η Ubisoft υπόσχεται και Online mode, με 100 αμάξια ανά αγώνα. Στο multiplayer trailer φυσικά μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από όλα αυτά τα διασκεδαστικά modes, μαζί με μια μικρή λίστα τους στην περιγραφή του βίντεο.




Ελπίζουμε λοιπόν το αγαπημένο μας γρήγορο, ελαφρύ arcade racer να μην μας απογοητεύσει και να μας προσφέρει την διασκέδαση που μας υποσχέθηκε η Ubisoft. Μην ξεχνάμε πως το Trackmania: Turbo είναι διαθέσιμο για preorder και η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 25 Μαρτίου 2016, αλλά φυσικά ως τότε, Game On!





πηγη




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !