Online Screen Recorder

Defiance: Ακυρώθηκε σαν Sci-Fi TV Show, συνεχίζει σαν pc game

0
Οι φίλοι του Defiance της SyFy ήταν απογοητευμένοι όταν η σειρά ακυρώθηκε στα τέλη του περασμένου έτους, μετά από τρεις σεζόν γεμάτες από συγκρούσεις εξωγήινων, που ήταν εγκατεστημένοι στην Γη. Αλλά η τηλεοπτική σειρά ήταν μόνο το μισό της μάχης. Στο υπόλοιπο μισό, στο βίντεοπαιχνίδι Defiance, η τέταρτη σεζόν πάει μια χαρά. Πριν από τρία χρόνια η SyFy και η εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Trion Worlds ξεκίνησαν το Defiance, μια εμπειρία επιστημονικής φαντασίας transmedia που ήταν το μισό τηλεοπτικό θέαμα, και το άλλο μισό massively multiplayer online παιχνίδι. Η τηλεοπτική σειρά θα μεταδοθεί, όπως γίνεται συνήθως, προωθώντας την ιστορία της ανά σεζόν. Το παιχνίδι διατήρησε τη δική του παράλληλη ιστορία, συχνά ενσωματώνοντας στοιχεία από την τρέχουσα ιστορία της τηλεοπτικής σειράς σε τακτικές ενημερώσεις του.


b4yybbwwzy9agejmxi9g


Τώρα όλα εξαρτιούνται μόνο από το video game. Πρέπει να αναφέρουμε ότι ούτε το ΜΜΟ shooter τρίτου προσώπου, ούτε η σχετικά «σφιχτή» τηλεοπτική σειρά εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Και τα δύο είχαν ευχάριστες στιγμές αλλά ήταν ήπια στο σύνολο τους. Ήταν μια πολύ κλειστή σχέση μάλλον.
Και τα δύο όμως κατάφεραν να συγκεντρώσουν μια ειδική βάση οπαδών. Το MMO έγινε free-to-play το 2014, ένα χρόνο μετά την έναρξη του. Η τηλεοπτική σειρά ανανεώθηκε για μια δεύτερη και στη συνέχεια και για μια τρίτη σεζόν. Και μετά σταμάτησε.



Πολλοί υπολόγισαν ότι το MMO θα ακολουθούσε το παράδειγμά της τηλεοπτικής σειράς, αλλά ιδού, η Trion έχει ξεκινήσει καινούρια επέκταση σεναρίου με το όνομα  the Dark Metamorphosis για το παιχνίδι Defiance, προσθέτοντας νέες αποστολές, περισσότερη ιστορία και ουσιαστικά δίνει στους οπαδούς την ευκαιρία να συνεχίσουν τον αγώνα τώρα που οι χαρακτήρες της σειράς έχουν σταματήσει. Κάπου σε ένα φανταστικό τηλεοπτικό σύμπαν, οι χαρακτήρες εξακολουθούν να κάνουν ό,τι έκαναν κάποτε. Ενώ στην West Coast, όπου τοποθετείται η υπόθεση του MMO, οι παίκτες έχουν αρχίσει να μάχονται για το μέλλον της Silicon Valley. Αν και αρκετά παράξενη σχέση μεταξύ τηλεοπτικού θεάματος και βιντεοπαιχνιδιού, είναι ωραίο να βλέπεις την διαδραστική πλευρά να συνεχίζει ακάθεκτη.








πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !