Online Screen Recorder

Clear – O Schumacher είχε δίκιο για τον Vettel

0
O Michael Schumacher ήταν «απολύτως σωστός» που συνιστούσε στην Ferrari να υπογράψει ως οδηγό της τον Sebastian Vettel, σύμφωνα με τον γνωστό μηχανικό της Formula 1, Jock Clear. O Vettel μετακινήθηκε στην Ferrari στις αρχές του 2015, παίρνοντας την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών και ήταν ο μόνος που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου πέρα από τους δύο οδηγούς της Mercedes. O Clear ήρθε την ίδια περίοδο στην ομάδα του Maranello έχοντας προηγουμένως συνεργαστεί με τον Schumacher στην Mercedes.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την συνεργασία του με τον Vettel, o Clear είπε:

«Δεν ήξερα πολλά για αυτόν προηγουμένως. Έχοντας δουλέψει λίγα χρόνια πριν με τον Schumacher, ο Vettel ήταν καλός του φίλος και θυμάμαι χαρακτηριστικά πως ο Michael μιλούσε με πολύ καλά λόγια για εκείνον. Πάντα τον υποστήριζε και τελικά είχε απόλυτο δίκιο. Εντυπωσιάστηκα από την ευκαιρία να δουλέψω με τον Kimi Raikkonen και τον Sebastian Vettel, o οποίος ανταποκρίθηκε σε αυτά που περίμενα. Τώρα μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο Schumacher δεν υπερέβαλλε για τον Sebastian.»

«Είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και αυτό φαίνεται όπου και αν τον δεις, στο γκαράζ, στο μονοθέσιο, στο εργοστάσιο ή στον προσομοιωτή. Ξέρει πώς να βγάζει τον καλύτερο εαυτό των ανθρώπων, πώς να οδηγεί μπροστά την ομάδα. Η συνεισφορά του είναι ανεκτίμητη, καθώς καταλαβαίνει ότι πρέπει να εμπνεύσει την ομάδα και να δώσει κίνητρα για κάτι καλύτερο. Αυτό τον ξεχωρίζει από τους άλλους οδηγούς.»

O Clear μάλιστα δήλωσε ευτυχισμένος που έχει επιστρέψει ξανά στην Formula 1 μετά από έναν χρόνο εκτός.

«Δεν είναι εύκολο μετά από 21 χρόνια και παρουσία σε κάθε αγώνα, ξαφνικά να κάθεσαι στον καναπέ και να βλέπεις τηλεόραση. Όταν επέστρεψα, έπρεπε να αποκτήσω ξανά την «ταχύτητα» της Formula 1. Ευτυχώς έχω πολύ καλούς ανθρώπους γύρω μου.»



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !