Online Screen Recorder

Το αλαλούμ συνεχίζεται! Τελικά μάλλον μένουν οι κατατακτήριες τουλάχιστον για Bahrain!

0
Οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι στη σημερινή συνάντηση μεταξύ ομάδων και ιθυνόντων του σπορ δεν κατέστη δυνατή η επίτευξη ομοφωνίας που απαιτείται για την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των κατατακτηρίων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για αλλαγή εν όψει Bahrain!! Θυμίζουμε ότι μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της σεζόν στην Αυστραλία το γενικότερο κλίμα ήταν ότι όλες (ή έστω σχεδόν όλες) οι ομάδες ήταν αντίθετες στο νέο σύστημα μαζί με τον Bernie Εcclestone, ο οποίος έκανε μάλιστα και ιδιαίτερα αρνητικές δηλώσεις.

Όπως φαίνεται όμως μάλλον κάποιοι μέσα στο Strategy Group ( το οποίο αποτελείται από ομάδες, χορηγούς, τους promoters των αγώνων, τον Ecclestone και πολλούς άλλους) αποφάσισαν να δώσουν στο νέο format και μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς κρατούν επιφυλάξεις για το αν είδαμε όλες τις δυνατότητες του νέου συστήματος, το οποίο επικρίθηκε κυρίως για την έλλειψη δράσης στην πίστα στα τελευταία λεπτά του Q3.

Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω και τελικά το νέο σύστημα μείνει τουλάχιστον για το Bahrain (που φαινόταν και το πιθανότερο όταν γράφονταν αυτές οι γραμμές), θα μιλάμε για άλλο ένα μπρος-πίσω στις αποφάσεις, κάτι που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι άλλα φαίνεται να λένε οι άρχοντες του σπορ και άλλα να κάνουν. Εσείς θα δίνατε μια δεύτερη ευκαιρία στο νέο qualifying;



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !