Online Screen Recorder

Australian Grand Prix: The story so far…

0


Μία «παράδοση» των τελευταίων χρόνων, φέρνει το Αυστραλιανό Grand Prix, να βρίσκεται στην έναρξη της κάθε σεζόν, γεγονός που αν μη τι άλλο, μας προϊδεάζει για μια δυναμική, αλλά και εντυπωσιακή έναρξη, μιας και στους δρόμους του μητροπολιτικού πάρκου, οι εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι κάτι παραπάνω από δεδομένες!

Πριν όμως η Formula 1 φτάσει στους δρόμους της Μελβούρνης, είχε περάσει πρώτα από την πέμπτη σε πληθυσμό πόλη της Αυστραλίας, την Αδελαϊδα! 1985 και για πρώτη φορά, οι κινητήρες παίρνουν φωτιά επί αυστραλιανικού εδάφους! Η πόλη της Αδελαϊδας καταφέρνει να χαρίσει συναρπαστικούς αγώνες με έναν εξ αυτών, αυτόν του 1994 με την επική μάχη μεταξύ του D. Hill και του M. Schumacher, με τον δεύτερο να παίρνει τελικά τον τίτλο (πρώτο στην καριέρα του)! Το 1995, διεξάγεται το τελευταίο gp στην Αδελαϊδα!

1996! Το Αυστραλιανό grand prix κάνει ένα ταξίδι 729χιλ. και μεταφέρεται στους δρόμους και πιο συγκεκριμένα στο μητροπολιτικό πάρκο της Μελβούρνης! Το 2001 χάραζεται καλά στη μνήμη μας εξαιτίας του θανάσιμου τραυματισμού Graham Beveridge, όταν μετά το ατύχημα μεταξύ των J. Villeneuve και R. Schumacher, ένα λάστιχο «απογειώθηκε» χτυπώντας τον θανάσιμα! Την επόμενη χρονιά, το 2002, οι 11 από τους 22 οδηγούς, βγήκαν εκτός αγώνα μετά από μια σειρά ατυχημάτων, με αποτέλεσμα, ο τοπικός ήρωας M. Webber, στο παρθενικό του grand prix, να τερματίσει 5ος!

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016, ώρα 16:00_τοπική, 20 χρόνια μετά, η Αυστραλία συνεχίζει να γράφει τη δική της μοναδική ιστορία στη Formula 1!



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !