Online Screen Recorder

Samsung Galaxy S7: Διέρρευσε η πρώτη live φωτογραφία

0
Έχοντας δει αμέτρητα leaks για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και renders, έφτασε η ώρα να δούμε την πρώτη live εικόνα αυτού που λέγεται ότι είναι το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy S7, που ανακοινώνεται 21 Φεβρουαρίου.

Η φωτογραφία έρχεται από το Βιετνάμ και δυστυχώς μας δείχνει μόνο την πίσω πλευρά του Samsung Galaxy S7, όμως ακόμη κι έτσι παίρνουμε τις πληροφορίες μας. Βλέπουμε το εξόγκωμα της κάμερας να έχει μειωθεί όπως είχε ακουστεί στις φήμες.
Επιπλέον υπάρχουν κυρτές καμπύλες στην πλάτη ενώ δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το εάν έχει κατασκευή από γυαλί ή από πλαστικό. Είναι πολύ πιθανό η Samsung στο συγκεκριμένο prototype να έχει χρησιμοποιήσει διαφορετικό υλικό για να μην τα αποκαλύψει όλα πριν την επίσημη ανακοίνωση.

Επιβεβαιώνονται παλαιότερες πληροφορίες που έλεγαν ότι θα κυκλοφορήσουν δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστή Snapdragon 820 και μια με Exynos 8890, με τον δεύτερο να δίνει 15% καλύτερη απόδοση σε CPU και GPU tests. Επίσης, αναφέρεται ότι είναι αδιάβροχο με πολύ καλή απόδοση μπαταρίας, η οποία πηγαίνει από το 0 στο 80% μέσα σε 30 λεπτά.

Η Britecell κάμερα στην πλάτη λέγεται ότι είναι 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7. Όσο για την τιμή, στο Βιετνάμ το Samsung Galaxy S7 θα κοστίζει περίπου 740 δολ. ενώ το Samsung Galaxy S7 edge, 890 δολ.

Η διαρροή μοιάζει να είναι αξιόπιστη, αλλά κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.
Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S7: Η Samsung ετοιμαζει battery case a la Apple

Update: Προστέθηκε φωτογραφία από αυτό που φέρεται να ειναι το νέο Galaxy S7 Edge (SM-G9350) και σκοράει 134.704 points στο AnTuTu benchmark test.


Samsung Galaxy S7 Edge Live Image Leak

samsung-galaxy-s7-live-570



galaxy-s7-edge-render-01-570

galaxy-s7-render-01-570




Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !