Online Screen Recorder

Ικανοποίηση στη Ferrari με τους στόχους της

0
Ο επικεφαλής της Ferrari Maurizio Arrivabene λέει ότι η ομάδα πέτυχε τους στόχους της στην Κίνα, καθώς τερμάτισε ως ο πλησιέστερος αντίπαλος της Mercedes.

Ο Sebastian Vettel πήρε το τρίτο συνεχόμενο βάθρο του για να παραμείνει η πλησιέστερη απειλή του Lewis Hamilton στη μάχη του τίτλου – 13 βαθμούς πίσω από τον Βρετανό – και υποστηρίζεται από τον Kimi Raikkonen, που τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Το αποτέλεσμα αφήνει τη Ferrari στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, 40 βαθμούς πίσω από τη Mercedes, αλλά 31 μπροστά από την τρίτη Williams.

«Καταλήξαμε όπου θα έπρεπε να είμαστε, ώστε να μπορούμε να πούμε ότι πετύχαμε τον στόχο μας», δήλωσε ο Arrivabene.

«Ποτέ δεν υποσχέθηκα ότι θα κάνουμε θαύματα, σε κανέναν. Η στρατηγική μας ήταν να βρεθούμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη Mercedes, έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε οποιοδήποτε λάθος από αυτούς.

«Δεν ήταν έκπληξη το να δούμε ότι ήταν ισχυροί. Οι θερμοκρασίες ήταν διαφορετικές από τις μεγάλες διαδρομές της Παρασκευής, και αυτό επηρέασε τη συμπεριφορά των ελαστικών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Kimi και, πάνω απ “όλα, είμαι χαρούμενος για την τρίτη θέση στο βάθρο του Sebastian στη σειρά. Τα αγόρια στο γκαράζ έκαναν μια θαυμάσια δουλειά, ήταν πιο εύκολο να πάρουμε τα πράγματα λάθος από το να κάνουμε το σωστό πράγμα.

«Δεν έχω κρυστάλλινη σφαίρα και δεν μπορώ να πω τι οι ανταγωνιστές μας θα κάνουνε στους επόμενους αγώνες. Αλλά ξέρω ότι εμείς θα προσπαθήσουμε το καλύτερο μας.»

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !